سلام و درود بر دوستان و همراهان سایت ترفند۱۹
در بخش دیگری از معرفی افزونه های کاربردی وردپرس خدمت شما هستیم ، با ادامه مطلب همراه باشید
WP Optimize
هنگام فعالیت با وردپرس ، متوجه می شوید که بخش بسیار بزرگی از دیتابیس شما را رونوشت ها ، مطالب زباله دان و… اشغال کرده است. این اطلاعات باعث افزایش حجم دیتابیس و کاهش سرعت آن می گردد.
وظیفه افزونه WP Opimize بهینه سازی دیتابیس و پاک سازی آن می باشد. شما می توانید این عملیات را به صورت دستی و یا در یک برنامه زمان بندی شده به صورت خودکار انجام بدهید.
EWWW image Optimizer
برای کسانی که از سایت بازدید می کنند تصاویر موجود در سایت جذاب و جالب است اما به همان نسبت ، سرعت لود سایت مهم است. در نتیجه اگر خیال می کنید تصاویر جذاب انتخاب می کنید اما آن ها را بهینه نمی کنید چه حجم از بازدیدکنندگانتان را از دست می دهید؟
بهینه سازی تصاویر علاوه بر رضایت بازدیدکنندگان ، روی خوش موتور های جستجو را به شما نمایش می دهد. موتور های جستجو پارامتر های خاصی برای نمایش تصاویر شما در رده های اول نتایج خود دارند. برخی از این پرامتر ها عبارتند از :
• نام مناسب برای تصاویر
• اندازه درست و استاندارد تصاویر
• کاهش حجم تصاویر
• افزودن خاصیت alt و title به تصویر
افزونه EWWW image Optimizer وظیفه بهینه سازی تصاویر سایت شما را بر عهده می گیرد. این افزونه ویژگی های زیر را برای شما به ارمغان می آورد :
• استفاده پهنای باند کمتر از هاستینگ
• افزایش سرعت بارگذاری سایت
• بهبود سئو
• کاهش حجم فایل های بکاپ
WP-PostViews
وظیفه افزونه WP-PostViews نمایش تعداد بازدید کنندگان از مطالب سایت می باشد.علاوه بر آن می توانید با یک کد ، پر بازدیدترین مطالب سایت خود را به نمایش بگذارید یا از ابزارک ها برای این کار استفاده نمایید.
Yet Another Related Posts Plugin
نمایش مطالب مرتبط یکی از روش های افزایش زمان ماندگاری و گردش در صفحات سایت است. این کار تاثیر خوبی بر روی سئو سایت شما دارد. برای نمایش مطالب مرتبط روش های زیادی وجود دارد. یکی از این روش ها استفاده از کد های برنامه نویسی است که دشواری های خاص خود را دارد. اما استفاده از افزونه Yet Another Related Posts Plugin به شما امکان این را می دهد که بدون یک خط کد نویسی و نوشتن استایل مطالب مرتبط را نمایش دهید.
Broken Link Checker
یکی از پارامتر های مهم سئو عدم وجود خطای ۴۰۴ در یک وبسایت می باشد. خطای ۴۰۴ زمانی رخ می دهد که آدرس پیوند وجود نداشته باشد. مثلا شما در سایت عکسی قرار داده اید و آن عکس بنا به دلایلی حذف شده است. توسط افزونه Broken Link Checker لینک های خراب را تعمیر و بازسازی کنید.