سلام بر شما دوستان و همراهان سایت ترفند۱۹
راه اندازی کسب و کار اینترنتی:
قبل از اینکه به مراحل راه اندازی کسب و کار اینترنتی برویم بهتر است به این نکته اشاره کنم که فرض کنید شما می خواهید سایتی برای فروش کالا مانند دیجی کالا بزنید ، باید این رو در نظر بگیرید که نباید از ابتدا این انتظار را داشته باشید که تمام و کمال امکانات پشت پرده مانند انبار های دیجی کالا و … فراهم کنید و سپس به راه اندازی کسب و کار خود بپردازید. بلکه شما می توانید با یک کالا شروع کنید و حتی محصولات را در خانه نگهداری کنید و کم کمک با پیشرفت کار به فکر انبار و دیگر کالا باشید. مگر اینکه صاحب کسب و کاری باشید که امکانات اولیه را کامل داشته باشید مانند فروشگاه لوازم خانگی.
قدم اول : شناسایی توانایی ها
شناسایی توانایی ها اولین کار است که باید آن را انجام دهید. باید ببینید چه توانایی هایی دارید. به این خاطر می گویم توانایی های خود را شناسایی کنید که در ادامه راه باید از آن در کسب و کار خود استفاده کنید. اگر شما فن بیان خوبی داشته باشید این یک مزیت خوب به شمار می رود همچنین توانایی خوب نوشتن و فتوشاپ هم می تواند در کسب و کار شما تاثیر بگذارد.
شاید پیش خود فکر کنید که ما تخصص خاصی نداریم پس باید چکارکنیم ؟ آیا باید تخصص خاصی داشته باشید؟ جواب این سوال بله است. اگر واقعا خودتان قصد راه اندازی کسب و کار خود را دارید باید حداقل تخصص های یک وبمستر ( مدیر سایت ) آشنایی داشته باشید.
ممکن است بخواهید برای پست های سایت خود یک عکس قرار دهید خب بهتر است به نرم افزار فتوشاپ آشنایی داشته باشید. یا ممکن است بخواهید سایت خود را راه اندازی کنید ، باید به یکی از سیستم های سایت سازی که در حال حاظر پرطرفدار است آشنایی کامل داشته باشید.
پس اگر توانایی خاصی را ندارید حداقل توانایی هایی که یک مدیر سایت کسب و کار اینترنتی باید داشته باشد را فرا بگیرید. اصلا کار سختی نیست! فقط کافی است کمی از وقت روزانه خود را روی یادگیری مدیریت سایت بگذارید. به راحتی می توانید نیاز های خود را رفع کنید.
اما اگر این تخصص را ندارید می توانید از تیم پشتیبانی ترفند۱۹ کمک بگیرید و تیم ترفند۱۹ صفر تا صد راه اندازی سایت را برای شما انجام می دهد.
قدم دوم : انتخاب حوزه کاری
منظور از انتخاب حوزه کاری این نیست که حتما باید ایده نابی داشته باشید ! اصلا قصد ما این نیست که کسب و کار خود را با ایده ای استارت بزنید که قبلا توسط شخص دیگری عملی نشده. بلکه ایده اصلا چیز مهمی نیست! مهم این است که کسب و کاری که قصد راه اندازی آن را دارید چقدر طرفدار دارد یا اینکه چقدر می تواند نیاز مردم را رفع کند.
انتخاب حوزه کاری شما می تواند به توجه به تخصص و توانایی های شما انجام بگیرد. مثلا شما به یکی از زبان های برنامه نویسی موبایل مسلط هستید ولی تا حالا هیچ کسب و کار آنلایننی نداشته اید می توانید از این تخصص خود استفاده کنید و سایت آموزشی در این زمینه راه اندازی کنید.
خب خیلی از افراد تخصص خاصی ندارند و به دنبال حوزه کاری پرطرفدار می گردند. در این وضعیت چند حالت پیش می آید،یا باید حوزه کاری پرطرفدار پیدا کنید و سعی کنید در آن متخصص شوید و یا اگر توانایی متخصص شدن در آن حوزه کاری را ندارید باید به سمت فروش محصولات پرطرفدار به صورت واسطه ای بروید.
پس برای اینکه حوزه کاری مناسبی برای راه اندازی کسب و کارمان انتخاب کنیم باید تحقیق و بررسی کنیم. بهترین ابزار برای این کار استفاده از گوگل و ابزار هایی که ارائه داده است.
فرض کنید خانمی در حوزه آشپزی قصد فعالیت دارد و به گلدوزی هم علافه و تخصص دارد. توسط ابزار google trends می توانید بفهمید در کدام حوزه طرفدار بیشتری وجود دارد و کدام یک بیشتر توسط مردم در گوگل جست و جو می شود.
مقاله های پایین را هم بخوانید:
فروش خدمات انواع کسب و کار اینترنتی
آموزش و فروش محتوا انواع کسب و کار اینترنتی
فروش کالا انواع کسب و کار اینترنتی
آموزش راه اندازی فروشگاه اینترنتی
نظر شما در این موارد چیست؟ نظرتان را با ما در میان بگذارید