سلام خدمت همراهان همیشگی ترفند۱۹
در این مقاله به پنج روش تشخیص ایمیل فیشینگ می پردازم ، پس با من همراه باشید
با توجه به گسترش فضای مجازی و دنیای دیجیتال و ارتباط با افراد در راه های دور ، بسیاری از افراد که در چنین فضا هایی کار یا فعالیت دارند متوجه شده اند که به حد اقل یک ایمیل برای انجام برخی از فعالیت های خود نیاز دارند که بتوانند کار خود را پیش ببرند و خللی در کار خود ایجاد نکنند
ایمیل در واقع هویت و نشانه شناسایی فرد می باشد و امروزه برای خرید از سایت های اینترنتی ، ثبت نام در سایت ها و …. نیاز به ثبت نام با ایمیل دارید. در واقع مشتری ، شخص یا سایت هدف شما را تحت عنوان آن ایمیل می شناسد.
همان طور که تکنولوژی و دنیای فضای مجازی پیشرفت کرده است مهارت افراد در هک و بردن اطلاعات دیگر افراد بیشتر شده و یکی از مواردی که برخی هکر ها از آن برای هک یا وسیله هک خود استفاده می کنند ایمیل یا همان جیمیل است.
بسیار مهم است که همیشه ایمیل خود را از لحاظ امنیتی ضد هک کنید که کسی دسترسی به ایمیل شما نداشته باشد. برخی از موارد هک حساب های کاربری و… به وسیله ارسال برخی لینک ها به ایمیل افراد است که فرد آسیب دهنده با کلیک بر روی آن لینک و وارد کردن اطلاعات خود ، حساب کاربری ، اطلاعات شخصی و در برخی مواقع حتی پول خود را از دست می دهد.
حتما برای بالا بردن امنیت ایمیل خود اینجا کلیک کنید و مقاله راه های افزایش امنیت ایمیل را بخوانید.
اما می رسیم به پنج روش تشخیص ایمیل فیشینگ :
۱- آدرس ایمیل فرستنده را چک کنید
به ایمیل هایی که برای شما ارسال می شود حتما آدرس را چک کنید. چونکه هکر ها با توجه به اینکه ایمیل شما را پیدا کرده اند نام معتبر برای خود به وجود می آورند و از آن طریق به شما ایمیل می زنند که شما متوجه نشوید.
۲- لینک های درون ایمیل را بررسی و چک کنید
حتما لینک ها را بررسی کنید و بدون اطلاع روی آن ها کلیک نکنید. برخی هکر ها برای خالی کردن حساب افراد یا دسترسی به حساب کاربری شخص ، لینک ورود به صفحه فیشینگ برای شخص می فرستد و شخص پس از وراد کردن اطلاعات ، حساب هایش هک می شود.
۳- مراقب فایل های مشکوک ضمیمه باشید
فایل هایی که ضمیمه هستند را مراقب باشید و آن ها را بررسی کنید.
۴- دنبال غلط های املایی در متن بگردید
مشخصا ایمیل هایی که از اشخاص یا شرکت های معتبر دریافت می کنید بدون غلط املائی می باشند. یکی از تفاوت های ایمیل های اصلی و فیشینگ در این است که ایمیل های اصلی فاقد غلط املائی می باشند.
۵- مشخصات فرستنده ایمیل را جست و جو کنید
مشخصات فرستنده ایمیل را جست و جو کنید که متوجه بشوید از همان شرکت یا شخص ایمیل دریافت کرده اید یا خیر. معمولا شرکت های بزرگ ایمیل های آن ها همیشه ثابت و مشخص است.
حتما این مطالب را که گفته ام را رعایت کنید و امنیت ایمیل خودتان را هم بالا ببرید. این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید.
موفق باشید